Tjänster Trädgårdsdesign
Lindhagens Trädgårdsarkitektur logo

TJÄNSTER

TRÄDGÅRDSDESIGN

VILKA TJÄNSTER ERBJUDER VI?.

Trädgårdsdesign paket för privata trädgårdar


Vi erbjuder trädgårdsdesign utifrån era önskemål och efter vår profession som Trädgårdsingenjör. Det finns olika grundpaket att utgå ifrån men det går också att skapa paket anpassat efter era specifika önskemål och behov. Vad ni än väljer så leder det till att era önskemål och drömmar om trädgården kommer ett eller flera steg närmre målet.

Trädgårds-

rådgivning


Förutom trädgårdsrådgivningstjänst med designförslag erbjuder vi en timmes personlig rådgivning på  Tågarps Trädgård på Österlen, eller hemma i er egen trädgård. Ni får då möjligheten att diskutera växter och få råd och tips utefter era behov och önskemål.

Trädgårdsdesign för offentliga miljöer


Vi jobbar med design av alla typer av trädgårdsrum i offentliga miljöer. Det estetiska uttrycket är lika viktigt som det funktionella och vi lägger stor vikt vid att arbeta med hållbara miljöer som gynnar biologisk mångfald.


Med en bred växtkännedom levererar vi lösningar med årsvariation som bidrar med estetiska värden året om.

Hej! För att göra ditt besök hos oss bättre använder vi cookies som samlar information i syfte att förbättra funktionalitet, kommunikation och riktad marknadsföring. Du kan själv styra användningen av dina cookies via inställningarna i din webbläsare.

Läs mer
Ok