Personuppgiftspolicy
Lindhagens Trädgårdsarkitektur logo

PERSONUPPGIFTSPOLICY

Personuppgiftspolicy


Personuppgiftsansvar 
EU:s nya dataskyddsförordning General Data Protection Regulation, GDPR, trädde i kraft den 25 maj 2018 och innebär hårdare krav på hantering av personuppgifter. Dataskyddsförordningen stärker den personliga integriteten och rätten till skydd av personuppgifter. För att vi ska kunna ge tydlig information om hur vi behandlar personuppgifter följer här vår integritetspolicy:


Vad är personuppgifter? 
En personuppgift är varje upplysning som går att knyta till en person såsom bilder, adress och telefonnummer.


Hur hanterar vi personuppgifter? 
Lindhagens Trädgårdsarkitektur hanterar personuppgifter i det externa bokföringsprogrammet, där det förekommer register över samtliga kunder. Dessa register innehåller bland annat namn, adress, telefonnummer, mailadress. Ett så kallat Personuppgiftsbiträdesavtal finns med leverantören för bokföringsprogrammet.

 

Bokningar och betalningar av rådgivningstjänsterna via hemsidan hanteras av underleverantören (boka.se). Lindhagens Trädgårdsarkitektur är i dessa fall personuppgiftsansvarig för informationen som lämnas till underleverantören i samband med bokningen. Ett personuppgiftsbiträdesavtal har etablerats mellan Lindhagens Trädgårdsarkitektur och underleverantören.


Vi registrerar och dina personuppgifter när du kontaktar oss via telefon, e-post, kontaktformulär på hemsidan eller andra kanaler. Detta görs för att vi ska kunna hantera ditt ärende eller besvara din fråga på bästa sätt.


Varför lagrar vi personuppgifter? 
Uppgifterna lagras i vårt kundregister för att vi ska kunna upprätthålla en säker kundrelation samt kunna fullgöra vårt uppdrag samt kunna ta betalt för tjänsterna. En del av ippgifterna används även i bokföringen samt vid tidpunkten för revision.


Har du varit kund hos oss lagrar vi dina kontaktuppgifter för att vi ska kunna skicka erbjudanden samt annan relevant information om våra tjänster till dig.


Hur länge lagrar vi personuppgifter? 
Vi sparar räkenskapsinformation enligt Bokföringslagen, fram till och med det sjunde året efter utgången av det kalenderår då räkenskapsåret avslutades.


Cookies

Vi använder cookies på den här webbplatsen för att förbättra din upplevelse. Cookies identifierar din dator och gör bland annat att webbplatsen kommer ihåg dina personliga inställningar. Cookies används också för att samla in statistiska data. Förutom användning av våra egna cookies jobbar vi med partners för att du ska få tillgång till ännu fler funktioner på hemsidan. De använder så kallade tredjepartscookies som gör att deras funktioner kan användas på vår hemsida. Den här typen av cookies känner inte igen dig personligen men kan känna igen din dator när du besöker www.lindhagens.com och andra hemsidor och ser till att du får bästa möjliga upplevelse. Du kan själv ställa in din webbläsare så att den meddelar dig när en webbplats använder cookies. Detta gör att du kan neka användande av cookies eller ställa in din webbläsare att radera cookies i slutet av ditt besök.


Kontaktuppgifter till oss 
Om du har frågor angående vår hantering av dina personuppgifter kontakta oss gärna på info@lindhagens.com

Hej! För att göra ditt besök hos oss bättre använder vi cookies som samlar information i syfte att förbättra funktionalitet, kommunikation och riktad marknadsföring. Du kan själv styra användningen av dina cookies via inställningarna i din webbläsare.

Läs mer
Ok